2015 m. liepos akcija

LIEPOS AKCIJA

Cistus (Gauruotųjų švytrūnų, Cistus ladanifer)

Cistus (Gauruotųjų švytrūnų, Cistus ladanifer)

1) Užsisakykite produktų už mažiausiai 195 PV ir dovanų gaukite gauruotųjų švytrūnų (Cistus ladanifer) (5 ml) eterinį aliejų!  

Gauruotųjų švytrūnų eterinis aliejus distiliuojamas garais iš Cistus ladanifer krūmų, kurių gimtinė – Viduržemio regionas. Šio eterinio aliejaus aromatas minkštas, su medaus prieskoniu, jis ir ramina, ir pakelia dvasią.

Senovės egiptiečiai atsivežė šį augalą į savo šalį ir labai vertino jo sakus, turinčius išskirtinių aromatinių savybių. Manoma, jog būtent šis augalas yra Biblijoje minima “Šarono rožė“. Augalas dar vadinamas labdanum, kalnų rože bei slėnių lelija. Jo aromatas stimuliuoja jausmus – išbandykite šį eterinį aliejų meditacijos metu kartu su santalų, bosvelijų ir mirų eteriniais aliejais!

Tradiciškai Cistus buvo vartojamas kvėpavimo sistemos palaikymui. Jo  ORAC yra apie 38 648 (TE/l).

Dovanos vertė yra €52,75 (didmeninė kaina be PVM ir pristatymo).

Pasiūlymas galioja vienam nariui, vienam užsakymui (standartiniam ar pagal Lojalumo programą).

2)

Melissa (Vaistinių melisų, Melissa officinalis)

Melissa (Vaistinių melisų, Melissa officinalis)

Įsigykite produktų už mažiausiai 495 PV ir dovanų gaukite melisų eterinį aliejų! (+Cistus)

Gyvenimo eliksyras bus Jūsų, jei užsisakysite už 495 PV ar daugiau!

Šveicarų kilmės daktaras bei alchemikas Paracelsijus neįtikėtinai vertingą Melissa officinalis eterinį aliejų pavadino “gyvenimo eliksyru“ , kuris dažniausiai laikomas proto ir kūno atjaunintoju! Melisų eterinis aliejus distiliuojamas garais iš lapų, nuskinamų prieš augalui pražystant, jo aromatas lengvas, šviežias, su citrusų prieskoniu.

Melisa turi daug naudingų savybių: stiprina, atgaivina ir nuramina, tinka odos priežiūrai, sukelia teigiamą požiūrį į gyvenimą, palaiko organizmo natūralią apsaugą.

Ar žinojote, kad…?
Kadangi melisų eterinio aliejaus gamyba reikalauja daug pastangų ir yra sudėtinga, jis yra brangus, tačiau labiausiai perkamas aliejus. Reikia vienos tonos melisų lapelių 0,5 kg eterinio aliejaus pagaminti. Be to, melisų derliaus nuėmimo laikas yra ypatingai svarbus. Jei melisos skinamos ne anksti ryte, o po pietų, produkcija gali sumažėti 90% net ir išauginus tinkamą derlių. Nuskinti augalai distiliavimui turi būti gabenami iškart, kadangi džiūvantys lapeliai gali žūti arba ženkliai sumažinti gaunamos produkcijos kiekį.

Gausite šį brangų eterinį aliejų dovanų, jei įsigysite produktų už  495 PV ar daugiau.

Abiejų akcijos dovanų vertė yra €182,50 (didmeninė kaina be PVM ir pristatymo).

Pasiūlymas galioja vienam nariui, vienam užsakymui (standartiniam ar pagal Lojalumo programą).

3)Lavender foaming hand soap 10 proc. nuolaida levandų putojančiam rankų muilui (Lavender Foaming Hand Soap)!

Liepos mėnesį vyksta kasmetinis Young Living levandų derliaus nuėmimas Prancūzijoje,  Simiane-la-Rotonde. Paskleiskite levandų laukų aromatą savo namuose prašmatnaus levandų rankų muilo aromato pagalba, tai idealus būdas išlaikyti švarias rankas ir minkštą rankų odą. Sudėtyje esantis levandų eterinis aliejus, vitaminas E bei alijošius išties daro stebuklus Jūsų rankoms ir tinka net ir pačiai jautriausiai odai.

10% nuolaida levandų putojančiam rankų muilui (Lavender Foaming Hand Soap) (236ml)
Kodas: 443008

PV ir kaina sumažinti.
Kaina su nuolaida: €9.00        PV10,35
prekių kiekis neribojamas.
Pasiūlymas negalioja lojalumo taškų keitimui.

Bendros akcijos sąlygos
Pasiūlymas galioja Young Living Europos nariams 2015 m. liepos mėnesį tol, kol baigsis asortimentas.  Prekės į Lojalumo taškus nekeičiamos.  Prekės už reikiamą taškų kiekį turi būti užsakomos atliekant vieną užsakymą, atskirų užsakymų taškai sumuojami nebus. Narys atitinkamai gaus tik  Cistus (5 ml) ir Melissa (5 ml) eterinį aliejų.Jei prekė bus siunčiama už ES ribų, gali būti taikomi papildomi muito mokesčiai, už kuriuos atsakingas gavėjas.
Įrašas paskelbtas temoje Akcijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.