Lavender – Tikrųjų levandų (Lavandula angustifolia)

Lavender (Tikrųjų levandų, Lavandula angustifolia)

Lavender (Tikrųjų levandų, Lavandula angustifolia)

Levandos turi šviežią, saldų, gėlių, žolių atpalaiduojantį ir atšviežinantį  aromatą. Jų eterinis aliejus yra pats universaliausias ir jis turėtų būti kiekvieno namuose. Levandos ypač tinkamos odos ir kosmetikos priemonėms.

kodas: 357508 (15 ml)

Levandų aliejus visame pasaulyje laikomas vienu universaliausių aliejų, šio nuostabaus augalo pritaikymo galimybės nesuskaičiuojamos. Naudokite aliejų išsausėjusiai odai valyti,
atgaivinti ir sveikatinti, o ramindami streso veikiamą protą ar kūną, į difuzorių įlašinkite aliejaus. Levandų rasite daugelio Young Living populiariausių produktų sudėtyje. Vartodami
kasdienius produktus, mėgaukitės jų teikiama nauda.
» Siekdami raminamo poveikio, įmasažuokite aliejaus į padus ar sprandą.
» Įtrinkite aliejumi sutrūkinėjusią ar sausą odą.
» Jei norite, kad jūsų skalbiniai maloniai kvepėtų, užlašinkite keletą lašų aliejaus ant
vatos ar servetėlės.

Galerija | Įrašas paskelbtas temoje Eteriniai aliejai ir pažymėtas , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.